Telefon: (+36 20) 922-6615 Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Mérleg Cellák

 A Tenzi Mérlegtechnika Kft. Magyagországon egyedüli módon EU engedélyes mérleg cellákat gyárt, valamint a vezető világmárkák közül a VISHAY cég TEDEA gyártmány sorozatát forgalmazza. Annak számos típusa budapesti raktárunkból azonnal kapható. Ezekkel a típusokkal a mérlegelési feladatok zöme költséghatékonyan és professzionális magas szinten megoldható.

Saját gyártású cellákból, nagyságrendileg 2-3 típusfeladat kiszolgálására valóval rendelkezünk, ill. egyedi feladatokra nagyságrendeileg 50-60 féle cella készült eddig.

Mérlegek

A Tenzi Mérlegtechnika Kft. igyekszik partnerei igényeit minden területen kielégíteni, ezért raktárról kapható a hitelesített árszorzós mérlegektől kezdve a technológiai és darabszámláló mérlegek széles skálája. Az egyedi igényeket saját tervezésű és gyártású eszközökkel elégítjük ki. A nem hitelesített mérlegek is kalibrálhatók, így mérésügyi törvényben nem említett mérési feladatoknál gazdaságosan felhasználhatók.

Termékeink között megtalálhatók többek között a daru mérlegek, a teherautó mérlegek. Foglalkozunk kínai mérlegek értékesítésével is.

Ipari méréstechnika - Tenzonometria

 A Tenzi Mérlegtechnika Kft. különböző pl. erő- és nyomaték-mérés jellegű egyedi méréstechnikai feladatok megoldására is vállalkozik. A nagysebességű mérések (4kHz-ig) valamint a dinamikus fárasztó vizsgálatok mérőeszközei a Tenzi Méréstechnika Kft. saját gyártmányai. Megoldott az erőmaximum és csúcs érték mérési feladat is.
Megrendelőink számára a problémának nem csak a mérési részét dolgozzuk ki, hanem komplett megoldásokat szállítunk szükség szerint a kiértékelési és a kivitelezési feladatok ellátásával is. Igény esetén a számítógépes vezérlésű megoldások vezérlési és mechanikus mozgató szerkezeteit is szállítani tudjuk.
Foglalkozunk erőmérőkkel és nyomásmérőkkel, valamint egyedi érzékelőkkel és jelfeldolgozókkal.

Optika

 Optikai szakterületen saját gyártású nagy pontosságú optikai mérőeszközökkel és színszűrőkkel állunk megrendelőink rendelkezésére. Termékeink nagy része jelenleg főleg külföldön (USA) kerül értékesítésre, de cégünk nyitott a belföldi igények iránt is. Termékválasztékunkba a kalibrált színszűrőktől az etalon fényforrásokon át a termostabilizált detektorok, fénymérő eszközök is beletartoznak. A Tenzi Kft. által gyártott optikai eszközök forgalmazója a LightingMetrics Kft., melynek honlapján az eszközökről bővebb információk találhatók.
Cégünk fontosnak tartja, hogy az optika területén kiemelkedő eredményeket elért szakemberek emléke ne vesszen feledésbe. Ezért támogatja a Karl Miescher munkásságának emlékét ápoló alapítvány munkáját is.